CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ 2015

A falta de 2 partits per acabar la Lliga Preferent, l'equip Aleví A del CHPA CADÍ s'ha classificat com a primer de grup per anar al XXXIII CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D'HOQUEI PATINS, on es classifiquen els 8 millors equips alevins de Catalunya, primer i segon de cada un dels 4 grups de 8 equips en que s'ha distribuït la Lliga Preferent de 32 equips, des de gener del 2015.
En aquesta passada jornada del 28 de març el CHPA CADÍ, que ja estava matemàticament classificat però sense definir la posició de primer o segon de grup, es va enfrontar al seu immediat perseguidor, HC SENTMENAT, del qual el distanciaven 6 punts (3 punts/partit guanyat). Es tractava d'un dels partits més emocionants d'questa lliga entre els equips al cap davant de la classificació. Uns equips que destaquen per dos factors ben diferenciats en les seves estadístiques : el HC SENTMENAT és el màxim golejador del grup, mentre que el CHPA CADÍ és el mínim golejat.
El partit va començar bé pel CADÍ, amb dos gols en els primers minuts, que van marcar sempre la diferència del partit. Un marcatge dur per part dels dos equips va propiciar a la segona part dos faltes directes a favor de cada equip. El HC SENTMENAT no les va materialitzar, mentre que el CHPA CADÍ en va aprofitar una. El HC SENTMENAT va aconseguir arrancar dos gols al CHPA CADÍ durant la segona part, i el CADÍ a més del gol de falta també va marcar un altre gol per acabar amb un 2-4, que representava una important victòria pel CADÍ, donat que li assegurava la primera posició en el grup.
El CHPA CADÍ ha guanyat fins ara tots els partits d'aquesta Lliga Preferent, a falta de dos partits per acabar. (Sant Feliu de Codines (a la Seu) i CP Vic (a Vic)).(Adjuntem classificació)
En els últims anys el CHPA CADÍ ha estat present en el Campionats de Catalunya en categories ALEVÍ i BENJAMÍ.
L'any passat el CHPA CADÍ va aconseguir la 2a posició de Catalunya en categoria BENJAMÍ, i la 13a posició en categoria ALEVÍ.
Aquest mateix equip va aconseguir ara fa dos anys (2013) la 6a posició en el Campionat de Catalunya BENJAMÍ.
El XXXIII CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D'HOQUEI PATINS 2015 es celebrarà els propers 1, 2 i 3 de maig a la localitat gironina de Salt, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i el club HC SALT.
Jugadors CHPA CADÍ ALEVÍ A : Jordi Pons Mendieta (P), Carlos Salsas Parra, Joel Raya Torra, Aleix Garreta Espuga, Marc Domingo Carreño, Roc Xanxo Prilló, Gerard Escolà Sanz, Ot Planes Caminal
Entrenador : Karla Martínez Delegat : Helena Mendieta