L'EQUIP ALEVÍ A del CHPA CADÍ tercer classificat al CAMPEONATO DE ESPAÑA ALEVÍN HOCKEY PATINES !!!

L'equip ALEVÍ A del CHPA CADÍ, recentment campió de Catalunya d'hoquei patins en categoria aleví, ha participat aquest cap de setmana, 15, 16 i 17 de maig en el 37è CAMPEONATO DE ESPAÑA ALEVÍN HOCKEY PATINES, celebrat a Lloret de Mar, aconseguint la tercera posició.

L'equip del Cadí, després d'una lligueta de tres partits, es va classificar com a primer de grup per a les semifinals. En la semifinal però va perdre davant l'equip CP IRLANDESAS de Sevilla, per 2-0, la qual cosa el va apartar de la Final, i el va portar a lluitar pel 3r-4t lloc davant l'equip OVIEDO ROLLER, al qual va vèncer per 9-1, aconseguint així la tercera posició del campionat.

El guanyador ha estat el HC Sentmenat, recent segon classificat en el Campionat de Catalunya, que, amb més sort que el Cadí, es va imposar al CP Irlandesas per 2-3 en un igualadíssim partit que va acabar en pròrroga i desempat amb gol d'or (guanyador el primer que desempata).

La classificació ha quedat:
1r. HC Sentmenat (Fed Catalana)
2n CP Irlandesas (Fed Andalusa)
3r CH Cadí (Fed Catalana)
4t Oviedo Roller (Fed Asturiana)
5è CP Rivas Las Lagunas (Fed Madrilenya)
6è Compañía de María (Fed Gallega)
7è CD Mondaiz (Fed Basca)
8è UDC Rotxapea (Fed Navarra)

Aquests últims 15 dies representen pel CHPA CADÍ tot un èxit.
Primer pel CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ, primera classificació a nivell de Catalunya aconseguida pel club en la secció d'hoquei patins en tota la seva història, i segon per haver participat per primera vegada en un Campionat d'Espanya d'hoquei patins i haver aconseguit aquesta tercera posició.

La següent cita per l'equip ALEVÍ del CHPA CADÍ és la participació en el 34è Torneig l'Enxaneta de Vilafranca del Penedès els propers 6 i 7 de juny.