JORDI PONS, porter de l'equip INFANTIL del CHPA CADÍ a la SELECCIÓ CATALANA

Jordi Pons ha estat seleccionat per jugar amb la Selecció Catalana Infantil d'Hoquei Patins aquest proper diumenge 20 de desembre, en el marc de partits amistosos entre les Seleccions de la Vegueria del Penedès i les Seleccions Catalanes , en categories Infantil, Femenina i Masculina Absoluta, que es celebrarà a Vilafranca del Penedès.
Jordi Pons ha estat seleccionat per jugar amb la Selecció Catalana Infantil d'Hoquei Patins aquest proper diumenge 20 de desembre,en el marc de partits amistosos entre les Seleccions de la Vegueria del Penedès i les Seleccions Catalanes , en categories Infantil, Femenina i Masculina Absoluta, que es celebrarà a Vilafranca del Penedès.
El porter del CHPA CADÍ ja havia estat seleccionat aquest passat estiu per jugar amb la Selecció Catalana Aleví un Torneig a Suïssa.


L'equip Infantil de Jordi Pons del CHPA CADÍ es va classificar el passat cap de setmana per a jugar la Lliga Catalana Preferent Infantil d'Hoquei Patins, que comença a partir de gener del 2016, i que replega els 32 millors equips de Catalunya agrupats en 4 grups de 8 equips cadascun. El sorteig de grups es realitzarà el proper 22 de desembre, i desvelarà els equips amb els que es trobarà l'equip Infantil des del gener fins a l'abril.