APUNTA'T I APRÈN A PATINAR AMB NOSALTRES


Benvolguts pares / mares / tutors / tutores,
des del CLUB HOQUEI PATINATGE ARTÍSTIC CADÍ ens adrecem a vosaltres per a explicar-vos la nostra campanya

dirigida als més petits, tot donant a conèixer la nostra activitat d'hoquei patins i patinatge artístic.
El CHPA CADÍ és un club de la Seu on s'ensenya i es practica l'hoquei patins i el patinatge artístic.
El nostre club és una entitat sense ànim de lucre, dirigit per una junta formada pels mateixos pares dels nens que practiquen l'esport, i que rep suport de l'Ajuntament, que ens deixa les seves instal·lacions per a realitzar la nostra activitat.
Des de fa 28 anys el CHPA CADÍ es va obrint pas en el món de l'hoquei i el patinatge artístic, en un territori on aquests esports no estaven molt arrelats, a diferència de moltes altres zones de Catalunya, on l'hoquei patins i el patinatge artístic són una referència a nivell europeu i mundial.
Fruit d'aquests anys, i de la constància dels seus seguidors, hem aconseguit importants fites.
Pel que fa a l'hoquei, un Subcampionat de Catalunya Benjamí 2014, i un Campionat de Catalunya Aleví 2015, així com uns Campionats de Catalunya i d'Espanya de Figures obligatòries 2015 en patinatge artístic.
Creiem que tenim el potencial i els recursos per a seguir donant impuls a aquests esports a la nostra ciutat i comarca, i per això volem transmetre la nostra il·lusió per ells, i donar-los a conèixer.
Ensenyar a patinar tot jugant a nens i nenes a partir dels tres anys és un dels nostres objectius actuals, com a activitat lúdica per a ells i alhora de treball per a les seves habilitats motrius, sempre envoltats en un ambient on es fomenten els valors de respecte pels companys i entrenadors, i de cura per l'entorn.
Creiem que el saber patinar és una habilitat més amb la que els nens poden gaudir, independentment de que després continuin practicant esports com l'hoquei patins o el patinatge artístic.
Per altra banda és un motiu per a conèixer aquestes disciplines que es practiquen a la nostra ciutat, i una forma més d'interactuar amb l'ampli ventall esportiu que ofereix la Seu.
Des d'un punt de vista més tècnic i pensant a més llarg plaç, la familiarització amb el patí adquirida en les edats primerenques s'esdevé fonamental en l'evolució de l'esportista d'hoquei o patinatge artístic, així com també són molt importants les relacions de companyonia que s'estableixen dins els equips i els grups en aquestes etapes.
Per això us emplacem a que vingueu a veure'ns amb els vostres nens i nenes al poliesportiu de la Seu, que es posin els patins i comencin a patinar amb nosaltres...
Us esperem !