CRÒNICA : INFANTIL
01/10/2015 12:00
CH CADÍ - CALDES A ( 4 - 2)

El CHPA CADÍ INFANTIL sabia de la importància del partit, donat que el CALDES estava primer de grup havent guanyat tots els partits fins ara, a l'igual que el CHPA CADÍ.

Els nois del Cadí van aconseguir anar sempre per davant en el marcador.

Fins a una diferència de 3 gols es va arribar a la primera part, a excepció dels últims 10 segons, en que el Caldes va escurçar la diferència amb un gol de contraatac després d'una pilota perduda a mig camp (3-1).

A la segona part el CALDES va arribar a les 10 faltes, el que va donar l'oportunitat al Cadí de falta directa, que no va desaprofitar, arribant al 4-1.

El Caldes també va tenir les seves oportunitats, que varen ser ben aturades pel porter del Cadí, i ben defensades per l'equip local, i que van donar un gol més al Caldes, acabant el matx amb un 4-2.

Bon partit, amb molta intensitat, amb jugades boniques, i on el Cadí no va baixar la guàrdia en cap moment.