JORDI PONS A LA SELECCIÓ CATALANA SUB-17

El porter infantil del CHPA CADÍ, Jordi Pons, ha estat convocat per la Selecció Catalana Sub-17 per jugar aquest diumenge 13 de març el partit d'hoquei entre les seleccions catalana i andorrana sub- 17, corresponent a la "1a Copa Constitució" d'Andorra.
Jordi Pons ja va formar part l'any passat de la Selecció Catalana Sub-15, i aquest any, tot i ser jugador de primer any d'aquesta categoria, actualment té 14 anys, ha estat convocat en la primera de les cites de la Selecció Catalana Sub-17.
El passat cap de setmana Jordi Pons va tenir una gran actuació en el partit de categoria infantil entre CHPA CADÍ i el FC BARCELONA LASSA, que es va disputar al poliesportiu de la Seu, amb una gran afluència de públic. Tot i la derrota del Cadí per 1 - 4, l'equip urgellenc va realitzar un bon joc davant el Barça, amb oportunitats que van arribar a la porteria contrària i una bona defensa, recolzada sempre pel porter del Cadí.

Al partit Sub-17 de la "1a Copa Constitució" d'Andorra, també participarà per part de la Selecció Andorrana Sub-17 el jugador infantil del CHPA CADÍ Roc Xanxo.

Ex-jugadors del Cadí a les Seleccions Catalana i Andorrana Sub-17
El jugador Jordi Badia, format al CHPA CADÍ, jugador d'aquest club fins l'any passat i actualment jugador de l'equip infantil CE LLEIDA LLISTA BLAVA, també ha estat convocat per la Selecció Catalana Sub-17.
Bernat Picanyol i Oriol Cortés, jugadors de l'equip ALEVÍ B del CHPA CADÍ la temporada passada, i actuals jugadors de l'equip aleví del ANDORRA HC, han estat convocats per la Selecció Andorrana Sub-17, per a jugar aquest partit