3 EQUIPS DEL CHPA CADÍ AL TORNEIG SAN MATEO "CIUDAD DE OVIEDO"
El CHPA CADÍ es va proclamar campió en la categoria PREBENJAMÍ, sotscampió en INFANTIL i tercer en BENJAMÍ.


Fotografies OVIEDO ROLLER HC
Fotografies CP IRLANDESAS


Aquest passat cap de setmana, 18, 19 i 20 de setembre, 40 persones entre pares, jugadors i entrenadors del CHPA CADÍ, es van desplaçar a la ciutat d'Oviedo, que celebrava les seves festes de San Mateo, per a disputar el Torneo San Mateo "Ciudad de Oviedo"

5 comunitats autònomes hi eren representades pels equips "Roller Oviedo", "Oviedo Booling", "Centro Asturiano de Oviedo (CAO)", "C.P. La Corredoria" (Oviedo), "Patinalón" (Langreo), "C.P. Areces" (Grado), tots ells de la comunitat asturiana, "Compostela" (Santiago de Compostela, Galícia), "Irlandesas" (Sevilla, Andalusia), "Rivas" (VaciaMadrid, Madrid) i "Cadí" (La Seu d'Urgell, Catalunya).
El CHPA CADÍ va participar en les categories PREBENJAMÍ, BENJAMÍ i INFANTIL.

Amb 6 equips per categoria, es van distribuir dos grups de 3 equips cadascun. Dissabte cada equip va jugar dos partits. Els primers de cada grup van disputar diumenge la final pel primer i segon lloc, així com els segons la classificació pel 3r i 4t, i els tercers pel 5è i 6è.

L'equip PREBENJAMÍ es va classificar primer de grup després dels resultats :

L'equip BENJAMÍ es va classificar segon de grup després dels resultats :

L'equip INFANTIL es va classificar primer de grup després dels resultats :

Als partits de diumenge per a la classificació final tots els equips del CADÍ van quedar emparellats amb el IRLANDESAS de Sevilla.L'equip PREBENJAMÍ del CHPA CADÍ es va proclamar campió en categoria PREBENJAMÍ després d'empatar la final 1-1 amb el IRLANDESAS i jugar-s'ho tot en una tanda de 3 faltes directes per equip. Cap de les faltes directes va esdevenir gol (amb grans parades de Bernat Sánchez) a excepció de l'última que li va tocar al CADÍ i va materialitzar Guillem López, autor també del gol del seu equip durant el partit.
L'equip PREBENJAMÍ, amb edats compreses entre 9 i 10 anys, va viure amb la seva curta edat la pressió d'una final d'un torneig, molt lluitada i difícil. El CADÍ va avançar-se al marcador a la primera part 1-0, però IRLANDESAS va empatar a la segona part, i els petits del CADÍ ho van donar tot per seguir atacant i per evitar que el marcador contrari avancés.

Els petits campions són : Bernat Sánchez Moliné (porter), Pep Planes Caminal, Pol Sanvicenç Sansa, Guillem López Sans i Guillem Echevarria Jabalera, delegada Montse Sansa i entrenadora Karla Martínez.

L'equip BENJAMÍ del CHPA CADÍ va quedar classificat segon de grup per a disputar diumenge la classificació per la tercera plaça del torneig BENJAMÍ. La jornada de dissabte va començar amb dificultats davant un RIVAS que amb el marcador de 5-1 a favor ja es definia com a favorit per a guanyar el torneig. El CADÍ però va fer un segon partit esplèndid, guanyant per 8-1 al COMPOSTELA, igualant el número de gols que el RIVAS havia marcat abans al COMPOSTELA (8-3) i encaixant menys gols.
Classificat per jugar el partit per la lluita per la tercera posició, diumenge i davant el IRLANDESAS el BENJAMÍ del CADÍ va mostrar un bon joc d'atac i defensa i va guanyar clarament el matx per 4-2 amb gols de Pau Cerqueda, Albert Isla, Sergi Aymerich i Pol Ribera, victòria que els va dur a la tercera posició del torneig.

L'equip BENJAMÍ del CADÍ estava format per Jan Moya Betriu (porter), Jaume Altimir Roca, Sergi Aymerich Saldoni, Pau Cerqueda Garcia, Albert Isla Rovira i Pol Ribera Peidró, delegat César Isla i entrenadora Karla Martínez.


L'equip INFANTIL del CHPA CADÍ va arribar a la final de diumenge de categoria INFANTIL després de classificar-se primer de grup el dissabte amb dos victòries molt intenses, amb remuntades en ambdós encontres d'un marcador en contra inicial de 2-0. A l'igual que els seus companys del CADÍ, es trobaven al partit de diumenge davant el IRLANDESAS.
Aquesta no era la primera vegada que es trobaven els dos equips. L'equip INFANTIL del CHPA CADÍ, recent campió de Catalunya ALEVÍ a la temporada 2014-2015, s'havia enfrontat al IRLANDESAS a les semifinals del campionat d'Espanya ALEVÍ. En aquella ocasió IRLANDESAS va guanyar per 2-0 al CADÍ, quedant després IRLANDESAS segons i CADÍ tercers d'Espanya. A Oviedo es repetia el matx, amb pràcticament els mateixos jugadors. (Cal esmentar que els equips participants OVIEDO ROLLER i RIVAS també van ser rivals del CADÍ al campionat d'Espanya, quedant 4ts i 5ens respectivament).
De nou el partit es va posar en contra amb un 2-0 a favor d'IRLANDESAS, marcador que s'havia repetit en tots els partits jugats per l'equip INFANTIL a Oviedo. A cins minuts del final Ot Planes aconseguia el 2-1 i deixava oberta l'esperança a un empat. El CADÍ va comptabilitzar uns 5 tirs al pal i esquadra de la porteria, i va desaprofitar una falta directa. Un partit molt intens, que va acabar amb l'esmentat 2-1, quedant IRLANDESAS campió i CADÍ sotscampió del torneig.

L'equip INFANTIL del CHPA CADÍ estava format per : Jordi Pons Mendieta (porter), Gerard Escolà Sanz, Marc Domingo Carreño, Aleix Garreta Espuga, Ot Planes Caminal, Joel Raya Torra, Jan Roca Tanyà, Roc Xanxo Prilló, delegada Helena Mendieta i entrenadora Karla Martínez.

ENHORABONA A TOTS !!

El CHPA CADÍ va gaudir del desplaçament a terres asturianes, i de la bona acollida de totes les famílies del OVIEDO ROLLER, que van fer de l'estada a Oviedo una ocasió molt especial, donat que alguns nens del CADÍ van ser allotjats en els domicilis de jugadors de l'OVIEDO ROLLER.

MOLTES GRÀCIES A LES FAMÍLIES DEL OVIEDO ROLLER !!

Una bona ocasió per fer amics de l'hoquei, i per fer més pinya entre els equips petits i grans del CHPA CADÍ.


CLASSIFICACIÓ FINAL TORNEIG SAN MATEO CIUDAD DE OVIEDO

PREBENJAMÍ


BENJAMÍ


INFANTIL